Over mij

Mijn naam is Tim Vermeer, Communicatie professional en eigenaar van Digitic. Vanuit Zwolle werk ik als freelancer aan de online vindbaarheid van ondernemers in heel Nederland. Mijn grootste USP is dat ik een online alleskunner ben. Ik werk vanuit een eigen strategie, maar kan ook schrijven en designen als de beste. Daarnaast weet ik alles van SEO en content die goed converteert. Een alles-in-één online marketingbureau dus!

Op basis van uitgebreid onderzoek creëer ik content waar jouw doelgroep écht naar op zoek is. Als mijn inspanningen dan beloond worden met een plekje bovenaan de zoekresultaten, meer kwalitatieve leads of een mooi vormgegeven eindproduct ben ik helemaal tevreden!

Hier sta ik voor:

Of je nu op zoek bent naar iemand om je social media te beheren of voor het maken voor mooie content voor op je website. Ik kan het hele proces van design tot daadwerkelijke implementatie verzorgen. Geniet van het gemak om alles bij Digitic onder één dak te hebben.

Dat moet ook wel, want er zijn weinig industrieën zó beweeglijk als online marketing. Als je de veranderingen in de industrie niet op de voet volgt, loop je achter de feiten aan. Daarom volg ik dagelijks de nieuwste trends en updates op de voet. De belangrijkste updates en meest inspirerende content die ik tegenkom, deel ik via mijn blogpagina.

Ik ben volledig transparant en biedt verschillende manieren van beloning aan. Of het nu is door het werken met een uurtarief of door een vooraf afgesproken vaste prijs, jij bepaalt wat het beste bij je past.

Samen gaan we voor exponentiële groei. Wat dat inhoudt? Steeds weer beter presteren dan de vorige keer. Want superieur resultaat wil je niet voor even, maar voor altijd. Wat je daarvoor moet doen, is kansen herkennen en benutten, en continu je processen upgraden, om het maximale uit je kanalen te halen.