E-mail marketing

Met een sterke e-mailmarketing campagne bind je de doelgroep aan jouw bedrijf, zorg je voor meer verkeer naar de website en blijf je vers in het geheugen van de lead of klant.

Optimaal bereik 

E-mail is al jaren één van de meest populaire en succesvolle kanalen om je klant, relatie of prospect op een persoonlijke manier te benaderen. Met de komst van de smartphone is e-mail voor elke online marketeer een onmisbaar kanaal geworden. Met goede e-mailmarketing informeer je de ontvanger op het (voor hem) juiste moment, bouw je duurzame relaties op en stimuleer je de verkoop van jouw product of dienst. Van massacommunicatie tot 1-op-1 berichten met gepersonaliseerde content, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Voor elke onderneming liggen er kansen op e-mailmarketing. Door samen te werken met mij haal je (nog) meer rendement uit jouw e-mailcampagnes. Dit gaat overigens verder dan alleen het versturen van nieuwsbrieven. Wij helpen je om e-mail (al dan niet geautomatiseerd) in te zetten als middel voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, het bieden van after sales, customer support/klantenservice, het meten van klanttevredenheid (enquêtes/polls), etc. Voor de gehele customer journey kun je e-mailmarketing succesvol inzetten en daar helpen we je graag bij.

Pakketten

€500,- per maand*

Jouw e-mail marketing partner voor 
10 uur per maand 

✓ 1 e-mail per maand
✓ Nieuwsbrieven
✓ Sales funnels
✓ Marketing automation
✓ Eigen branding
✓ Contact & lead scoring

€1.000,- per maand*

Jouw e-mail marketing partner voor
20 uur per maand 

✓ 2 e-mails per maand
✓ Nieuwsbrieven
✓ Sales funnels
✓ Marketing automation
✓ Eigen branding
✓ Contact & lead scoring

€2.000,- per maand*

Jouw e-mail marketing partner voor
40 uur per maand 

✓ 4 e-mails per maand
✓ Nieuwsbrieven
✓ Sales funnels
✓ Marketing automation
✓ Eigen branding
✓ Contact & lead scoring

Korting op je pakket?

Al mijn pakketten hebben een minimale looptijd van 6 maanden. Mocht je langer met mij een samenwerking aan willen gaan, dan geef ik een korting op de volledige looptijd van het contract. 

6 maanden (minimale looptijd) 12 maanden 24 maanden
0% korting 5% korting 10% korting

*Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.