Online marketing diensten

Door samen te werken vanuit jouw doelstellingen komen we tot een toegespitste strategie en kanaalmix,
voor een superieur resultaat.

49% van het succes van je campagne wordt bepaald door het creatieve aspect. Ga dus voor hoogstaande beelden, copy en zelfs geluid. Daar maak je het verschil mee. Maar hoe pak je dat slim en betaalbaar aan?

Je verzamelt veel waardevolle data, maar hebt onvoldoende inzicht of benut de potentie hiervan niet genoeg. Door slim om te gaan met data, bouw je een completere analyse en herken je nieuwe kansen.

Met een sterke e-mailmarketing campagne bind je de doelgroep aan jouw bedrijf, zorg je voor meer verkeer naar de website en blijf je vers in het geheugen van de lead of klant.

De afgelopen 10 jaar gingen de technische ontwikkelingen sneller dan de 100 jaar ervoor. De wereld van marketing gaat in datzelfde tempo mee. Concurrentie wordt heftiger, en de klant verwacht meer. Het is hoog tijd voor een sterker aanvalsplan.

Het aantal conversies op je website is te laag. Er zijn meer bezoekers nodig om snel het gewenste resultaat te boeken. Online adverteren is een uitstekend middel voor het realiseren van meer verkeer en conversies.

Social media is een belangrijk kanaal. Je steekt er veel tijd, geld en energie in, maar je concurrenten doen precies hetzelfde. Wil je succesvoller zijn dan je concurrent? Een ijzersterke social strategie is wat je nodig hebt.

Om echt indruk te maken bij de bezoekers van je website is het uiterst van belang dat niet alleen de uitstraling van je website goed is maar de website moet ook in een oogwenk uitstralen waar jouw onderneming of webshop in uitblinkt.

Je klanten en prospects googlen op het web. Maar de concurrentie voor de bovenste posities is moordend. Hoe zorg je voor méér organisch (gratis) verkeer via zoekmachines?

Werkwijze

Onder het genot van een kop koffie (thee mag natuurlijk ook) leer ik jou graag wat beter kennen. Handig voor mij om meer over je bedrijf en het product of de dienst te weten te komen en fijn voor jou om alvast te zien hoe ik als online Communicatie professional mijn werk doe. Graag hoor ik van jou wat je doelen zijn, wat je tot nu toe al aan marketing hebt gedaan en welke resultaten je van mij verwacht.

Na ons eerste gesprek start ik mijn onderzoek en ga ik op zoek naar de feiten. Daarbij neem ik eerst alle huidige marketing kanalen van het bedrijf onder de loep en bekijk ik wat er beter kan. Denk hierbij aan de website, social media accounts en eventuele advertentieaccounts (Facebook en Google Ads). Vervolgens probeer ik te achterhalen waar de doelgroep zit en hoe we deze het beste kunnen bereiken en vat ik alles samen in een strategisch plan.

Onze strategie en sparringsessie is het echte startsignaal van onze samenwerking. Nu we elkaar wat beter kennen en er een plan klaar ligt is het tijd om alle kaarten open op tafel te leggen. Tijdens deze inspirerende en doeltreffende sessie gaan we op zoek naar de essentie van je bedrijf, de doelgroep, en de meest creatieve ideeën om jouw doelgroep te bereiken. Samen werken we zo aan de basis van de online campagnes van je bedrijf en zorgen we voor een vliegende start.

Natuurlijk stond ik al vanaf het begin af aan te springen om voor je aan de slag te gaan, maar na de strategie en sparringsessie zijn we er helemaal klaar voor! We beginnen met het opstarten van alle werkzaamheden en binnen no-time ben jij klaar voor de start! Vervolgens ontvang je van mij elke maand een update van de behaalde resultaten en spreken we nieuwe doelen af. Ook zin om aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op!